Thursday, July 12, 2007

kdyz strucne, tak fest

jen par novinek, a slibuji, ze dalsi zaznam jiz stopaz prumerne cinske nudle pokori lehce: vcera jsme okupovali jeden z nejvetsich buddhistickejch klasteru ve meste. CHodili jsme po zahradach a lezli do pater vyssich.
Dneska jsme pozorovali pandy velke. Prselo a ony zraly pomalu a line bambus, co si drzely sestym clankem, ktery se jim pro to specialne vyvinul. Loupaly si ho umne celistmi. Pak se odebraly ke spanku, protoze ten jim zabere polovinu zivota. Vidite, ze poucky z knizek a muzei se uhnizdily:) hluboko v kebuli.
A komentare jsme si jiz precetli, protoze nejmenovany dobrodinec nam je poslal v zasifrovane, vysoce sofistikovane podobe. Restekp vsem podzemnim castem rostlin.
tedy:piste dal... (a specialne ondrovi: gologove jsou uplne nejvic skvelej narod, nestacili jsme se divit:)
( a ja budu psat vice a dal a hloub).

2 comments:

Anonymous said...

Ahojda, joo gologove jsou fajnovej narod, to mas recht, podarilo se vam s nima navazat nejaky blizsi kontakt? Jinac ty pandiky jste , jak je u vas zvykem :), taky vzali celkem hopem, nenalakali vas busi porostle kopecky k nejake delsi prochajde?Me se to tam strasne libilo ten vlhkej les se specialnim mixem bambusu,bananovniku,kapradin,palem a jakychsi jehlicnanu, jen kdyby tam furt nechcalo, ze...Co mate dalsiho v planu, nedate se jeste kousek na jih nebo na zapad, my tenkrat moc chteli, ale uz nestihli, vy mate casu furt habadej, coz? Mejte se. O. P.S. Jo a zajdete v Chengdu na masaz, je vytecna a osvezujici ;)

Unknown said...

tak jsem právě zaskajpili s pashem a já že hele klára napsala novej zápisek z číny a pash jako že ať mu ho přečtu (jako přes ten skajp jako), tak já jakože jo, a tak jsem mu ho tedy přečetl... to s těmi spodními částmi rostlin jsme teda nepochopili, ale jinak fajn, akorát pash se divil, že je to tak stručný, tak mu říkám, že jako že to přece naznačila v nadpisu a jako že fér, a tak mu tedy říkám, že sem jako napíšu komentář a že jestli ti nechce jako něco vzkázat a on jako, že uvažuje a na nic nemůže přijít a pak říká, že jako tedy nic, tak se ptám, ty ji už nemáš rád, viď? tak já to tam jako napíšu, že už ji nemáš rád, jo? no a on jako říká, že ok, no tak to tedy píšu.. no... jako